Îmbrățișarea suplimentelor nutritive în acest an v-ar putea îmbunătăți

Timp de citit: 2 minute
Îmbrățișarea suplimentelor nutritive în acest an v-ar putea îmbunătăți

Dacă ați decis să vă revizuiți stilul de viață sau să vă agitați rutina zilnică, un motiv important pentru a face acest lucru ar putea ajunge la sănătatea personală. Când oamenii încep Anul Nou cu o mantră „new year new me”, există șanse mari ca motivația lor să fie aceea de a încerca să se simtă mai bine cu privire la modul în care se îngrijesc singuri de la zi la zi.

Acesta este un motiv perfect valabil pentru a începe un makeover personal, întrucât îmbunătățirea nutriției și a sănătății noastre fizice ne pot ajuta să ne simțim mai bine în interior și în exterior, oferindu-ne mai multă energie pentru a ne ridica și a merge.

Probleme specifice vizate

Dacă motivația dvs. de a încerca o dietă nouă este de a viza anumite probleme cum ar fi tulburările de stomac, stările de spirit scăzute sau problemele generale în desfășurare, suplimentele nutriționale pot ajuta la îmbunătățirea acestor probleme. De exemplu, dacă te-ai confruntat cu probleme digestive și intestinale, administrarea de suplimente de ulei de ghimbir sau mentă sau probiotice te-ar putea ajuta să remediezi orice probleme pe care le-ai întâmpinat.

Un impuls pentru noua ta rutină

Dacă te-ai confruntat cu o deficiență în alimentația ta, sau dieta anterioară nu avea o vitamină sau minerală anume, atunci suplimentele nutritive pot fi cu siguranță de ajutor. Mâncarea unei diete sănătoase și echilibrate este vitală pentru menținerea tuturor fibrelor și vitaminelor zilnic, însă suplimentele nutritive îți pot stimula noua rutină.

Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să discutați cu medicul sau farmacistul pentru a descoperi în primul rând ce anume vă poate lipsi și de ce vă confruntați cu simptome.

În special, dacă ați decis să mergeți vegan sau vegetarian, este posibil să experimentați noi grupuri alimentare și să vă echilibrați noile surse de proteine, grăsimi și carbohidrați. Cu toate acestea, uneori, noii adopți ai acestor diete pot face din greșeală deficiențe în unele vitamine și minerale. Acesta nu este un motiv pentru a opri alimentația dvs., de fapt, deoarece puteți redresa echilibrul utilizând anumite suplimente nutriționale.

Ajutor pentru cei inevitabili

Știați că majoritatea europenilor, în medie, au un nivel scăzut Vitamina D? Aceasta se reduce parțial la expunerea scăzută la lumina UV, ceea ce este uneori inevitabil dacă locuiești într-un loc în care clima nu este întotdeauna însorită. În locul zilelor însorite nesfârșite, cu diminețile luminoase și serile lungi și răcoroase, uneori poate fi nevoie de un supliment.

De asemenea, nu putem să ne întoarcem timpul și să ne îmbunătățim dieta în trecut, iar propria noastră biologie poate fi responsabilă pentru probleme precum perioadele grele, ceea ce ne poate face un nivel scăzut de fier. Uneori, suplimentele sunt extrem de utile pentru a intra în situația în care nu putem întotdeauna să schimbăm în mod natural ceea ce ne lipsește.

Suplimentele nutritive ar putea fi impulsul sau remediul pe care îl cauți în noua ta rutină. Abordarea vieții cu un nou accent pe sănătatea ta te poate lăsa să te simți mai optimist cu privire la vacanțele energice pe care le-ai rezervat sau la orice alergare caritabilă în care te-ai trezit că te-ai descurcat. Oricare ar fi motivul dvs. pentru lovitura de sănătate, asigurați-vă că veți cuprinde fiecare opțiune deschisă care vă ajută să vă simțiți mai sănătos și mai luminos.

lasa un raspuns

Meniu principal

Preferințe

  • Valută
  • Limba
  • Țara de livrare
Meniu principal

Site-uri internaționale