Transport gratuit in toata lumea

Timp de citit: 2 minute

Cumpărături gratuite la nivel mondial pentru toți - cum facem asta?

În epoca aviației și transportului mondial și a istoricului scurt de cumpărare online, acum este posibil să cumpărați din orice parte a lumii - și cu economii de scară în creștere în transportul internațional, costurile vă vor scădea.

Mulți transportatori ne oferă acum tarife globale fixe - care la rândul lor ajută la crearea volumului pentru zone mai îndepărtate pentru a reduce propriile costuri pentru a menține și crește aceste rute.

Acest lucru ne oferă acces la tarife de transport foarte competitive la nivel mondial, deschizând locurile pe care le puteți comanda pentru livrare.

Ne dorim cu adevărat ca toată lumea să beneficieze de revoluția cumpărăturilor online - cu acces accesibil la o gamă din ce în ce mai mare de produse, oriunde ai locui.

Este într-adevăr free livrare?

Desigur “free shipping” nu este fără costuri - după cum probabil știți, agentul de livrare are nevoie și de o viață respectabilă.

Transportul gratuit în acest context înseamnă că includem pur și simplu costul de transport internațional în preț.

Acest lucru face mult mai simplu să comparați prețurile și să calculați costurile globale - și nu există surprize neplăcute în momentul efectuării plății atunci când aveți nevoie de un singur lucru, iar celelalte pot percepe o dublă pentru expediere.

Desigur, dacă comandați anumite produse pentru transport intern, atunci există unele costuri mai mici, pe care le vom returna sub formă de reduceri, ofertă specială și vouchere.

Obiectivul nostru principal este furnizarea unui serviciu fiabil la cel mai bun preț posibil și negociem în numele dvs., cu volumele personalizate pe care le aduceți, pentru a menține prețurile scăzute și a transmite toate reducerile și ofertele disponibile.

Încearcă cu noi, există fara comenzi minime!

În funcție de locul în care locuiți și de ruta pe care o vor lua pachetele, termenele de livrare vor varia - dar oferim cele mai bune estimări posibile pe pagina produsului și a plății, pentru a ști la ce să vă așteptați și când.

Ne puteți anunța întotdeauna dacă aveți o experiență diferită și vom examina calculele prognozate pentru zona dvs. și înregistrăm toate informațiile pentru a ne îmbunătăți timpul și prognozele.

Folosim numai transportatori poștali de renume național - care sunt cu toții respectați de aceeași regulă de uniune poștală, astfel încât mărfurile dvs. protejate în drept de alterare - și puteți fi siguri că toate eforturile posibile sunt făcute pentru a vă livra comenzile în siguranță și rapid.

lasa un raspuns

Meniu principal

Preferințe

  • Valută
  • Limba
  • Țara de livrare
Meniu principal

Site-uri internaționale