Transport gratuit in toata lumea

Timp de citit: 2 minute

Cumpărături gratuite la nivel mondial pentru toți - cum facem asta?

În epoca aviației globale și livrareși istoria scurtă a achiziționării online, acum este posibil să cumpărați de oriunde în lume - și cu economii de scară în creștere la nivel internațional livrare, costurile pentru dvs. scad.

Mulți transportatori ne oferă acum tarife globale fixe - care la rândul lor ajută la crearea volumului pentru zone mai îndepărtate pentru a reduce propriile costuri pentru a menține și crește aceste rute.

Acest lucru ne oferă acces la nivel mondial foarte competitiv livrare tarifele, deschizând locurile pe care le puteți comanda pentru livrare.

Ne dorim cu adevărat ca toată lumea să beneficieze de revoluția cumpărăturilor online - cu acces accesibil la o gamă din ce în ce mai mare de produse, oriunde ai locui.

Este într-adevăr free livrare?

Desigur transport gratuit nu este fără costuri - după cum probabil știți, agentul de livrare are nevoie și de o viață respectabilă.

Transport gratuit în acest context înseamnă că includem pur și simplu lumea întreagă livrare cost în cadrul Preț.

Acest lucru vă face mult mai simplu să comparați prețurile și să calculați costurile globale - și nu există surprize neplăcute în momentul plății atunci când aveți nevoie de un singur lucru, iar celelalte pot percepe o valoare dublă pentru navă aceasta.

Desigur, dacă comandați anumite produse pentru casă livrare, atunci există unele costuri mai mici, pe care le vom returna sub formă de reduceri, ofertă specială și vouchere.

Obiectivul nostru principal este furnizarea unui serviciu fiabil în cel mai bun mod posibil Prețși negociem în numele dvs., cu volumele personalizate pe care le aduceți, pentru a menține prețurile scăzute și a transmite toate reducerile și ofertele disponibile.

Încearcă cu noi, există fara comenzi minime!

În funcție de locul în care locuiți și de traseul pe care pachete va dura, termenele de livrare vor varia - dar vom oferi cele mai bune estimări posibile pe pagina produsului și a plății, astfel încât să știți la ce să vă așteptați și când.

Puteți să ne spuneți întotdeauna dacă aveți o experiență diferită și o vom face revizuire calculele de prognoză pentru zona dvs. și înregistrăm toate informațiile pentru a ne îmbunătăți timpul și prognozele.

Folosim numai transportatori poștali naționali, care sunt respectați de aceeași regulă de uniune poștală, astfel încât mărfurile dvs. sunt protejate de lege de furt sau de alterare - și puteți fi sigur că toate eforturile posibile sunt făcute pentru a vă livra comenzile în siguranță și rapid cu ajutorul nostru serviciu de asistență pentru urmărirea, urmărirea și remedierea oricăror probleme.

lasa un raspuns

Meniu principal

Preferințe

  • Valută
  • Limba
  • Țara de livrare
  • Preturi
    Afișați prețuri cu sau fără transport inclus pentru a vă ajuta să ne comparați cu orice alte site-uri web și piețe din lume. Citiți mai multe pe pagina noastră pagina de prețuri.
Meniu principal

Site-uri internaționale