Marketing afiliat

Timp de citit: 2 minute

Swanson Program de afiliere

Cu nivelul nostru generos de comisie de afiliere, puteți câștiga suma completă de buget de marketing alocată pe produs, în schimb pentru a ne ajuta să găsim noi clienți care să partajeze în produsele și serviciile noastre excelente.

Aceasta vă este plătită prin transfer bancar direct sau prin Paypal în ultima zi lucrătoare a fiecărei luni ca recompensă pentru că ne-ați promovat pe site-ul dvs. web, prin lista dvs. de corespondență și către rețeaua de contacte și prieteni de încredere.

Partenerii de afiliere pot lucra cu noi în calitate de agent, agenție, broker, dezvoltator de afaceri, influențator, prezentator, editor, marketeer, marcă exclusivă, furnizor exclusiv de canal sau alt partener considerat integral pentru experiența pozitivă a clientului nostru cu brandul, produsele și serviciile noastre. .

Căutăm activ afiliați pentru promovarea Swanson marcă atât pentru clienții direcți de vânzare cu amănuntul, cât și comenzi en-gros pentru revânzători și consultanți.

Doar să ne informați despre dvs., audiența dvs. și ambițiile dvs. în formularul de cerere și vă vom întâmpina cu toate instrumentele și resursele minunate pe care le avem pentru a împărtăși prin autentificarea dvs. aprobată.

Swanson ofertă

 • Ratele comisioanelor de la 8% la 20% în funcție de performanțele lunare.
 • Fereastra de conversie a cookie-urilor și plumbului de 90 de zile.
 • Primește comision pe viață pentru clienții tăi desemnați, atât timp cât comandă cel puțin o dată în ultimul an (365 de zile).
 • Gama exclusivă din Marea Britanie de produse dovedite de înaltă calitate, de înaltă calitate și de concurență.
 • Peste 10% rata de conversie a vânzărilor web cu o valoare medie a comenzii de 30 GBP pentru clienții cu amănuntul.
 • Peste 90% dintre vânzătorii cu amănuntul sunt clienți în repetate rânduri și în creștere, comandând la fiecare câteva săptămâni.
 • Livrare gratuită la nivel mondial la toate comenzile clienților cu amănuntul.
 • Opțiuni de livrare internațională internă sau low-cost gratuite pentru comenzile cu ridicata.
 • Produse gratuite și bonusuri de performanță.
 • Serviciul personal pentru clienți prin telefon, e-mail și live-chat duce la o proporție mare de achiziții repetate.

Bonusuri de afiliere

 • Câștigați un procent suplimentar de 1% din toate vânzările ca un credit de magazin pentru a fi utilizat pentru eșantioane și mărfuri pentru livrare către dvs. sau clienții dvs.
 • Afiliații care realizează vânzări de peste 10.000 de lire sterline în fiecare lună către Distribuitori vor câștiga un buget suplimentar de 1% pentru călătorii și cheltuieli.

Instrumente și resurse afiliate

Oferim vizibilitate de urmărire completă pentru vizitele, recomandările și clienții site-ului web conectat prin conectarea dvs. la sistemele de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM) ale acestui site.

Folosiți Bannere, Artă de campanie de marketing, Imagini de produs, Feed-uri de date, Formulare de comandă, Rapoarte de marjă și vânzări pentru a se potrivi cu produsele și promoțiile potrivite pentru publicul dvs.

Vedeți toate inițiativele noastre de marketing intern trimise clienților dvs. și reutilizați-le pentru a introduce clienți noi.

Urmăriți comentariile și feedback-ul site-ului clienților dvs. pentru a înțelege implicarea și nevoile acestora.

Urmăriți performanța livrării pentru încrederea dvs. în promovarea serviciilor noastre bune.

Afiliere în rețea

Câștigați comision suplimentar pentru toate vânzările afiliaților pentru afiliații pe care le introduceți în primele 90 de zile de la prima lor vânzare.

Alatura-te Swanson Platforma de afiliere astăzi

Vă oferim toate instrumentele de care aveți nevoie direct prin intermediul acestui site web, fără costuri de rețea intermediară, pentru a vă permite să câștigați recompensa completă din campaniile și comunicările dvs. de publicitate creativă.

Dacă aveți nevoie de ceva specific, spuneți-ne, ne place să facem lucrurile să se întâmple 🙂

Pur și simplu înregistrați-vă pe site și accesați site-ul Contul meu> Zona afiliaților a aplica.

Vă rugăm să rețineți

Tot conținutul inclus pe acest site, cum ar fi text, grafică, logo-uri, pictograme pentru butoane, imagini, clipuri audio și software, este proprietatea swanson.co.ro sau furnizorii lor de conținut și protejați de legile internaționale privind drepturile de autor pentru utilizare numai în baza unui acord aprobat.

Afiliaților nu li se permite să folosească niciunul din acest conținut în scopuri proprii fără o cerere și permisiunea printr-un cont de afiliere activ și aprobat.

În prezent, nu lucrăm cu afiliații codului voucher.

lasa un raspuns

Meniu principal

Preferințe

 • Valută
 • Limba
 • Țara de livrare
Meniu principal

Site-uri internaționale