Distribuție en-gros

Timp de citit: 4 minute

Swanson.co.uk, Marea Britanie și rețeaua europeană de distribuție en gros și dropshipping, caută parteneri strategici la nivel mondial; adecvat serviciilor noastre de cont cu ridicata și cu o bază de clienți care ar beneficia de excelența noastră combinată.

Căutăm parteneri calificați și profesioniști de produse medicale care să adauge vânzări suplimentare, educație de marketing și servicii profesionale pentru clienți pentru produsele și mărcile noastre populare.

Există o infrastructură semnificativă în vigoare Swanson.co.uk pentru realizarea eficientă a costurilor și gestionarea comenzilor, așa că suntem încântați să împărtășim beneficiile acestui lucru cu dvs. și cu clienții dvs.

Partenerii noștri de vânzare cu amănuntul au o bază de clienți loiali și bine îngrijiți, prin intermediul site-ului propriu, al buletinelor de e-mail, al magazinelor și al chirurgiilor, așa că vă rugăm să citiți cu atenție toate informațiile aici înainte de a aplica pentru a vă asigura că solicitarea dvs. este adecvată îngrijirii noastre pentru valorile mărcii.

Odată ce cererea dvs. este aprobată, vom schimba autentificarea site-ului dvs. web într-un cont en-gros - prețul va reflecta automat noile prețuri ale costurilor dvs., cu facilități pentru a vă gestiona identitatea mărcii pe facturi și adrese de livrare pe comandă.

Producția noastră și cele mai mari stocuri sunt situate în afara UE - așa că vă recomandăm să verificați costurile drepturilor de import relevante pentru țara dvs. aici: dutycalculator.com sau aici: www.ups.com/globaladvisor

După analizarea tuturor costurilor și reglementărilor, majoritatea clienților noștri angro aleg apoi transferul, folosind infrastructura noastră pentru a trimite mărfuri direct către clienții lor. Acest lucru se întâmplă adesea pentru că indemnizațiile și restricțiile personale de import sunt diminuate atunci când sunt importate de consumatorii individuali, din cauza indemnizațiilor de utilizare personală, decât pentru companiile care mută cantități mari de mărfuri peste granițe - cu documente de curierat și cerințe de licență pentru afaceri.

Cu toate acestea, pentru distribuția de mărfuri în vrac, magazinele și magazinele de vânzare cu amănuntul, vă putem ajuta cu informații privind reglementările pentru țara dvs. - pentru a vă asigura că rămâneți în conformitate cu toate autoritățile.

Oferim prețuri de vânzare cu ridicata în vrac și servicii de expediție directă către client din cele 5 depozite ale noastre, cu accent pe minimizarea kilometrajului de livrare și a costurilor de manipulare, pentru a oferi Swanson.co.ukcea mai bună valoare posibilă a consumatorilor.

Obiectivul și succesul dvs. sunt importante pentru echipa noastră în construirea relațiilor de partener și se bazează pe feedback-ul dvs. orientat către clienți pentru a continua să dezvolte cele mai bune produse de sănătate pentru nevoile lor.

Vânzătorii online mai mici și noi pot găsi că serviciul direct de expediție este mai prietenos și mai extensibil decât pasul suplimentar din lanțul de aprovizionare pentru clienții creați în stoc și livrare.

Atât opțiunile de transport de marfă, cât și opțiunile de vânzare en-gros sunt întotdeauna disponibile pentru toate conturile, astfel încât să vă puteți utiliza acest serviciu pentru a vă dezvolta experiența cu un risc minim de păstrare a stocurilor și pentru a trece la auto-livrare atunci când aveți mai multă experiență cu cerințele clienților.

Vânzătorii de la nivelul străzii, la stabilirea prețurilor la rafturile magazinelor, ar trebui să țină cont de costul pentru clienți pentru expediere și ambalare atunci când cumpără un singur articol online, pentru a fi competitivi cu comparațiile online ale clienților. Eliminarea costurilor de livrare a clienților ar trebui să vă ajute să rămâneți comparabil cu prețul pe internet și să lăsați o marjă comparabilă pentru a investi în serviciul dvs. personal pentru clienți.

Conturile en-gros sunt destinate doar clienților comerciali, inclusiv; magazine în stradă, practicieni de sănătate și frumusețe, medici, intervenții chirurgicale și site-uri web independente.

Marjele pentru vânzările de produse online se reduc, cu o concurență abundentă și o eficiență logistică crescută în fața „regulilor de istorie” anterioare internetului pentru marcaje. Prin urmare, va trebui să vă asigurați că costurile dvs. sunt cuprinzătoare și exacte pentru succesul dvs. de revânzare continuu, concentrându-vă pe eficiența costurilor și pe valoarea adăugată de marketing.

Încurajăm întotdeauna să transmitem clienților cele mai bune prețuri și valoare posibile, astfel încât putem ajuta în strategia dvs. odată ce înțelegem mai mult afacerea dvs., cu fluxuri de date, imagini, materiale de marketing, redacție, știri și consiliere pentru controlul costurilor.

Nu există o reducere procentuală fixă pentru prețurile en-gros de la prețurile de vânzare cu amănuntul. Ar trebui să verificați toate liniile individual, deoarece marjele vor varia în funcție de ofertă, cerere și economii de scară pentru fabricația fiecărui produs.

Cumpărătorii vor fi responsabili pentru toate costurile de transport și taxele de import, așa că ar trebui să le contribuie la costuri. Nu adăugăm nicio taxă de manipulare la costurile poștale sau de curierat dacă aranjăm acest lucru în numele dvs., ci ne rezervăm dreptul de a aproba toți transportatorii de colectare pe baza respectării politicilor noastre de depozit.

Este posibil să fi fost atras de Swanson.co.uk prin prețurile noastre scăzute, care în parte se pot datora majorității bunurilor noastre provenind din afara UE, dar dacă doriți să importați în Regatul Unit și UE, pentru stocare și revânzare, va trebui să luați în considerare toate costurile, conversie valutară, cheltuieli de manipulare, taxe și restricții pentru țara dvs.

Avem la dispoziție stocuri de la depozitul nostru din Marea Britanie pentru livrare vamală și cu taxă vamală în toată UE, oferindu-vă posibilitatea de a alege din mai multe opțiuni de locație de expediere pentru a optimiza comanda în funcție de prioritățile dvs. cu privire la; viteză, administrare și costuri.

Vă rugăm să rețineți; Importurile de clienți cu efect de mare pentru articole mici nu suportă impozit pe importuri sau vânzări, cu toate acestea, importurile comerciale o fac, așa că veți constata că marja de prețuri en-gros pentru importurile în vrac nu poate fi întotdeauna suficientă pentru strategia dvs. de afaceri dacă aveți o strategie de afaceri dependentă la încercarea de a reduce mai puțin prețurile oferite deja clienților personali online. Încurajăm modele de afaceri durabile cu investiții în servicii pentru clienți, marketing și educație - vă vom putea ajuta cu acest lucru după ce vom înțelege mai multe despre strategia dvs. de afaceri și baza de clienți.

Comenzile cu ridicata sunt supuse unei valori minime a comenzii de 200 GBP (fără taxe și transport). Noi monitorizăm canalele de vânzări de conturi pentru a ne asigura că acestea continuă să fie conturi comerciale legitime, cu o politică durabilă de stabilire a prețurilor - revânzări în cadrul acordurilor și licențelor noastre de licență. Avem la dispoziție o cantitate mare de resurse pentru a vă dezvolta afacerea, așa că vă rugăm să vă adresați Swanson Relationship Manager pentru a vedea cum vă putem ajuta.

Vă mulțumim pentru interesul dvs. Swanson.co.uk în Marea Britanie și Europa - așteptăm cu nerăbdare parteneriatul nostru în creșterea unei afaceri sănătoase cu tine.

lasa un raspuns

Meniu principal

Preferințe

  • Valută
  • Limba
  • Țara de livrare
Meniu principal

Site-uri internaționale