Distribuție en-gros

Timp de citit: 4 minute

Swanson.co.uk, Marea Britanie și rețeaua europeană de distribuție en gros și dropshipping, caută parteneri strategici la nivel mondial; adecvat serviciilor noastre de cont cu ridicata și cu o bază de clienți care ar beneficia de excelența noastră combinată.

Căutăm parteneri calificați și profesioniști de produse medicale care să adauge vânzări suplimentare, educație de marketing și servicii profesionale pentru clienți pentru produsele și mărcile noastre populare.

Există o infrastructură semnificativă în vigoare Swanson.co.uk pentru realizarea eficientă a costurilor și gestionarea comenzilor, așa că suntem încântați să împărtășim beneficiile acestui lucru cu dvs. și cu clienții dvs.

Partenerii noștri de vânzare cu amănuntul au o bază de clienți loiali și bine îngrijiți, prin intermediul site-ului propriu, al buletinelor de e-mail, al magazinelor și al chirurgiilor, așa că vă rugăm să citiți cu atenție toate informațiile aici înainte de a aplica pentru a vă asigura că solicitarea dvs. este adecvată îngrijirii noastre pentru valorile mărcii.

Once your application is approved, we will change your website login to a wholesale account – the de stabilire a prețurilor will automatically reflect your new cost prices, with facilities to manage your brand identity on invoices, and delivery addresses per order.

Producția noastră și cele mai mari stocuri sunt situate în afara UE - așa că vă recomandăm să verificați costurile drepturilor de import relevante pentru țara dvs. aici: dutycalculator.com sau aici: www.ups.com/globaladvisor

După analizarea tuturor costurilor și reglementărilor, majoritatea clienților noștri angro aleg apoi transferul, folosind infrastructura noastră pentru a trimite mărfuri direct către clienții lor. Acest lucru se întâmplă adesea pentru că indemnizațiile și restricțiile personale de import sunt diminuate atunci când sunt importate de consumatorii individuali, din cauza indemnizațiilor de utilizare personală, decât pentru companiile care mută cantități mari de mărfuri peste granițe - cu documente de curierat și cerințe de licență pentru afaceri.

However, for bulk-livrare distribution, retail shops and outlets, we can assist with direction to information on regulations for your country – to ensure you remain compliant with all authorities.

We offer bulk-buy wholesale de stabilire a prețurilor, and direct-to-customer dropshipping services from our 5 warehouses, with an emphasis on minimising delivery mileage and handling costs, to give Swanson.co.ukcea mai bună valoare posibilă a consumatorilor.

Your custom and success is important to our team in building partner relationships, and relies upon your customer-facing părere to continue to develop the best health products for their needs.

Vânzătorii online mai mici și noi pot găsi că serviciul direct de expediție este mai prietenos și mai extensibil decât pasul suplimentar din lanțul de aprovizionare pentru clienții creați în stoc și livrare.

Atât opțiunile de transport de marfă, cât și opțiunile de vânzare en-gros sunt întotdeauna disponibile pentru toate conturile, astfel încât să vă puteți utiliza acest serviciu pentru a vă dezvolta experiența cu un risc minim de păstrare a stocurilor și pentru a trece la auto-livrare atunci când aveți mai multă experiență cu cerințele clienților.

High-street resellers, when de stabilire a prețurilor for shop shelves, should bear in mind the cost to customers for postage and packaging when buying a single item online, to be competitive to customer’s online comparisons. The elimination of customer delivery costs should help you remain comparable to internet de stabilire a prețurilor, and leave a comparable margin to invest in your personal customer service.

Conturile en-gros sunt destinate doar clienților comerciali, inclusiv; magazine în stradă, practicieni de sănătate și frumusețe, medici, intervenții chirurgicale și site-uri web independente.

Marjele pentru vânzările de produse online se reduc, cu o concurență abundentă și o eficiență logistică crescută în fața „regulilor de istorie” anterioare internetului pentru marcaje. Prin urmare, va trebui să vă asigurați că costurile dvs. sunt cuprinzătoare și exacte pentru succesul dvs. de revânzare continuu, concentrându-vă pe eficiența costurilor și pe valoarea adăugată de marketing.

Încurajăm întotdeauna să transmitem clienților cele mai bune prețuri și valoare posibile, astfel încât putem ajuta în strategia dvs. odată ce înțelegem mai mult afacerea dvs., cu fluxuri de date, imagini, materiale de marketing, redacție, știri și consiliere pentru controlul costurilor.

There is no fixed percentage discount for wholesale de stabilire a prețurilor from the retail prices you see. You should check all lines individually because margins will vary depending on supply, demand, and economies-of-scale for each product’s manufacture.

Cumpărătorii vor fi responsabili pentru toate costurile de transport și taxele de import, așa că ar trebui să le contribuie la costuri. Nu adăugăm nicio taxă de manipulare la costurile poștale sau de curierat dacă aranjăm acest lucru în numele dvs., ci ne rezervăm dreptul de a aproba toți transportatorii de colectare pe baza respectării politicilor noastre de depozit.

Este posibil să fi fost atras de Swanson.co.uk prin prețurile noastre scăzute, care în parte se pot datora majorității bunurilor noastre provenind din afara UE, dar dacă doriți să importați în Regatul Unit și UE, pentru stocare și revânzare, va trebui să luați în considerare toate costurile, conversie valutară, cheltuieli de manipulare, taxe și restricții pentru țara dvs.

Avem la dispoziție stocuri de la depozitul nostru din Marea Britanie pentru livrare vamală și cu taxă vamală în toată UE, oferindu-vă posibilitatea de a alege din mai multe opțiuni de locație de expediere pentru a optimiza comanda în funcție de prioritățile dvs. cu privire la; viteză, administrare și costuri.

Please note; dropshipped personal customer imports for small items do not incur import or sales tax, however commercial imports do, so you will find that the margin for wholesale de stabilire a prețurilor on bulk-imports may not always be sufficient for your business strategy if you have a business strategy reliant on attempting to discount below the prices already offered to personal customers online. We encourage sustainable business models with investment in customer service, marketing and education – we will be able to assist you with this once we understand more about your business strategy and customer base.

Wholesale orders are subject to a minimum order value of £200 (excluding taxes and livrare). We monitor account sales channels to ensure they continue to be legitimate trade accounts with a sustainable de stabilire a prețurilor policy – reselling within our licence agreements and terms & conditions. We have a large amount of resources available to grow your business, so please speak to your Swanson Relationship Manager pentru a vedea cum vă putem ajuta.

Vă mulțumim pentru interesul dvs. Swanson.co.uk în Marea Britanie și Europa - așteptăm cu nerăbdare parteneriatul nostru în creșterea unei afaceri sănătoase cu tine.

lasa un raspuns

Meniu principal

Preferințe

  • Valută
  • Limba
  • Țara de livrare
  • Preturi
    Afișați prețuri cu sau fără transport inclus pentru a vă ajuta să ne comparați cu orice alte site-uri web și piețe din lume. Citiți mai multe pe pagina noastră pagina de prețuri.
Meniu principal

Site-uri internaționale