Adresați-vă unui prieten

Timp de citit: 2 minute

După cum probabil puteți ghici, publicitatea și marketingul online costă bani - ceea ce este de înțeles - dar crește și costurile atât prin creșterea internetului, cât și a concurenței.

În zilele noastre, mult timp pentru oameni pentru interacțiuni online obișnuite este cu doar câteva platforme, site-uri și aplicații din plop, pentru căutare și interacțiune socială.

Acest marketing trebuie inclus în buget Preț de produse și servicii, ca parte a costului general pentru a găsi noi clienți și crește gama și valoarea pe care le putem oferi tuturor.

Deși ne propunem să reducem la minimum costurile serviciilor de marketing discreționare, pentru a permite un buget mai mare pentru investiții în calitatea bunurilor și un serviciu personal complet.

Transferul de costuri

The best form of advertising is, of course, from word of mouth — or word of mouse 🙂

Așadar, vă oferim tuturor și tuturor posibilitatea de a utiliza codurile noastre de reduceri Refer a Friend, pentru a vă permite să primiți economii de costuri de marketing direct, pentru dvs. și pentru prietenii dvs.

Deschis pentru clienți noi și existenți

Chiar dacă ați ratat-o atunci când ați comandat prima dată, acesta va funcționa în continuare când vă referiți un prieten și vă vor returna linkul lor de trimitere - acest lucru trebuie să fie corect pentru clienții noștri fideli la fel de mult cu noii prieteni pe care ni-i prezentați.

Vrem să vă impresionăm de fiecare dată cu un site excelent, produse de mare valoare și un serviciu personal - și pentru a fi suficient de fericit pentru a ne recomanda.

Dacă vă place ceea ce facem, atunci sperăm să vă câștigăm încrederea și aprecierea pentru că sunteți suficient de încrezători pentru a ne recomanda, cu un bonus pentru amândoi în ceea ce privește obiectivele noastre de a fi genul de site-uri web pe care oamenii le găsesc etic și grijuliu în toate felurile posibil.

Cum să se refere la un prieten

Doar autentificare sau înregistrareși veți găsi linkul dvs. unic de partajare și mesajele cu șabloane personale în: Contul meu> Adresați-vă unui prieten.

Toate feedback-urile sunt cu adevărat importante pentru noi

Sperăm să vă placă ambițiile noastre de grijă și de împărtășire și, ca întotdeauna, vă rugăm să ne informați comentariile și părere mai jos sau privat de contactându-ne.

As many people might say; if there’s an issue, tell us and we’ll do our very best to fix it – and if you like everything and want to help us too, please do tell your friends 😉

lasa un raspuns

Meniu principal

Preferințe

  • Valută
  • Limba
  • Țara de livrare
  • Preturi
    Afișați prețuri cu sau fără transport inclus pentru a vă ajuta să ne comparați cu orice alte site-uri web și piețe din lume. Citiți mai multe pe pagina noastră pagina de prețuri.
Meniu principal

Site-uri internaționale