Securitate

Timp de citit: < 1 minut

Folosim criptarea Secure Socket Layer (SSL) pe toate paginile unde puteți trimite orice informații personale pentru a o proteja de a fi interceptate și citite de o terță parte cu acces la rețea între browserul dvs. web și serverele noastre web.

Informațiile dvs. personale și informațiile cardului dvs. de credit sunt transformate într-un cod criptat care poate fi transmis în siguranță printr-o conexiune de internet publică.

Sistemele noastre au fost concepute astfel încât să nu fie trecute niciodată detalii despre carduri pe serverele noastre și că organizațiile de încredere compatibile cu PCI, cu securitate aprobată de bancă, gestionează detaliile cardului dvs. folosind gateway-urile de plată sigure.

Dacă aveți vreodată suspiciunea că informațiile despre cardul dvs. de credit sunt utilizate fără cunoștința dvs., trebuie să contactați compania dvs. de carduri de credit în primă instanță pentru a le informa cum și unde ați utilizat cardul dvs. recent, pentru a putea găsi sursa datelor scurgeri.

Vă recomandăm cu tărie să vă păstrați computerul la zi cu cele mai recente actualizări de securitate și software anti-virus de securitate, deoarece una dintre cele mai frecvente metode de captare a detaliilor personale este dintr-un compromis pe computerul sau dispozitivul dvs. personal din software-ul troian ascuns.

Vă rugăm să vă asigurați că utilizați diferite parole pentru toate site-urile web și vă recomandăm utilizarea unui manager de parole, cum ar fi LastPass, 1Password sau un browser Web care nu este distribuit pentru a vă ajuta cu acest lucru.

Please visit our Politica de confidentialitate page for more information on our data security measures.

lasa un raspuns

Meniu principal

Preferințe

  • Valută
  • Limba
  • Țara de livrare
  • Preturi
    Afișați prețuri cu sau fără transport inclus pentru a vă ajuta să ne comparați cu orice alte site-uri web și piețe din lume. Citiți mai multe pe pagina noastră pagina de prețuri.
Meniu principal

Site-uri internaționale