Cod de conduită

Timp de citit: 2 minute

Abonăm și promovăm Codul de conduită al pactului pentru contribuabili.

Un comportament inacceptabil poate fi raportat de contactându-ne in incredere.

Promisiunea noastră

În interesul de a încuraja un mediu deschis și primitor, noi, în calitate de contribuabili și de menținători, ne angajăm să facem participarea la proiectul nostru și a comunității noastre o experiență fără hărțuire pentru toată lumea, indiferent de vârstă, dimensiunea corpului, handicap, etnie, caracteristici sexuale, identitate de gen și expresie, nivel de experiență, educație, statut socio-economic, naționalitate, aspect personal, rasă, religie sau identitate și orientare sexuală.

Standardele noastre

Exemple de comportament care contribuie la crearea unui mediu pozitiv includ:

 • Folosirea unui limbaj primitor și incluziv
 • Să fii respectuos din punct de vedere și experiențe diferite
 • Acceptând cu grație critici constructive
 • Concentrarea pe ceea ce este mai bun pentru comunitate
 • Arătând empatie față de ceilalți membri ai comunității

Exemple de comportamente inacceptabile ale participanților includ:

 • Utilizarea unui limbaj sau imagini sexualizate și a unei atenții sau avansuri sexuale nedorite
 • Trolul, insultarea / comentariile derogatorii și atacurile personale sau politice
 • Hărțuire publică sau privată
 • Publicarea informațiilor private ale altor persoane, cum ar fi o adresă fizică sau electronică, fără permisiunea explicită
 • Alte comportamente care ar putea fi considerate în mod rezonabil inadecvate într-un cadru profesional

Responsabilitățile noastre

Responsabilii proiectului sunt responsabili de clarificarea standardelor de comportament acceptabil și sunt așteptați să ia măsuri corective adecvate și corecte ca răspuns la orice cazuri de comportament inacceptabil.

Mentenanții proiectului au dreptul și responsabilitatea de a elimina, edita sau respinge comentariile, angajamentele, codul, editiile wiki, problemele și alte contribuții care nu sunt aliniate la acest Cod de conduită sau de a interzice temporar sau permanent orice contribuitor pentru alte comportamente care ei consideră nepotriviți, amenințători, ofensatori sau dăunători.

domeniu

Acest Cod de conduită se aplică în toate spațiile proiectului și se aplică și atunci când o persoană reprezintă proiectul sau comunitatea sa în spațiile publice. Exemple de reprezentare a unui proiect sau comunitate includ utilizarea unei adrese de e-mail oficiale a unui proiect, postarea prin intermediul unui cont oficial de socializare sau acționarea ca reprezentant numit la un eveniment online sau offline. Reprezentarea unui proiect poate fi definită și clarificată în continuare de către directorii de proiect.

executare

Pot fi raportate cazuri de comportament abuziv, hărțuitor sau altfel inacceptabil contactarea echipa de proiect sau via a sustine@swanson.co.ro. Toate reclamațiile vor fi analizate și investigate și vor avea ca rezultat un răspuns care este considerat necesar și adecvat circumstanțelor. Echipa de proiect este obligată să păstreze confidențialitatea cu privire la reporterul unui incident. Mai multe detalii despre politicile specifice de aplicare pot fi postate separat.

Mentenanții proiectului care nu respectă sau nu aplică cu bună credință Codul de conduită se pot confrunta cu repercusiuni temporare sau permanente, așa cum sunt determinate de alți membri ai conducerii proiectului.

Atribuire

Prezentul cod de conduită este adaptat dinPactul de contribuție, versiunea 1.4, disponibil lahttps://www.contributor-covenant.org/version/1/4/code-of-conduct.html

Pentru răspunsuri la întrebări comune despre acest cod de conduită, consultați: https://www.contributor-covenant.org/faq

lasa un raspuns

Meniu principal

Preferințe

 • Valută
 • Limba
 • Țara de livrare
 • Preturi
  Afișați prețuri cu sau fără transport inclus pentru a vă ajuta să ne comparați cu orice alte site-uri web și piețe din lume. Citiți mai multe pe pagina noastră pagina de prețuri.
Meniu principal

Site-uri internaționale