Recenzii și feedback

Timp de citit: 7 minute

Swanson opinii

Trust pilot

Unicul nostru oficial independent Swanson comentarii partener este TrustPilot.

Puteți citi toate verificate Swanson comentarii pe TrustPilot de la angajarea serviciului lor independent aici:

https://www.trustpilot.com/review/swanson.co.ro

Folosim serviciul de abonament plătit al TrustPilot pentru asigurările pe care le luăm comentarii și părere încurajând serios toate numeroasele povești pozitive și răspunzându-le pentru a-ți spune mulțumiri sau pentru a cerceta orice probleme cu care ai putea să fii suficient de nemulțumit pentru a simți nevoia să recurgi la negativul public comentarii, astfel încât să putem îmbunătăți lucrurile în fiecare zi.

Împărtășește bucuria

Unii clienți sunt doar oameni minunați și doresc să își împărtășească timpul și cunoștințele cu alți clienți potențiali - iar unii încearcă să obțină mai mult din atenția noastră decât orice alt client care a primit o atenție bună și este suficient de fericit pentru a lăsa un bun revizuire - vom lucra cu toți cei care au intenții bune - pentru că niciunul dintre noi nu suntem perfecți și este doar ceea ce trebuie să facem atunci când credem cu tărie în bunele maniere și suntem și noi clienți buni.

Există un efect foarte real din valoarea ridicată a gradului de căutare pentru diferențele măsurabile în ratele de clic ale rezultatelor căutării de la acele 5 stele magice din rezultatele căutării în zilele noastre - care este un sistem conceput atât pentru profiturile furnizorilor de sistem cât și pentru acestea. serviciul dvs. în căutarea altor Swanson client comentarii - prin urmare, am fost obligați să scriem propriul nostru drept de replică și explicație publică aici pentru a vă ajuta în formarea propriilor experiențe și decizii.

Recenzii abonament platformă

Motivul pentru care plătim TrustPilot un abonament pentru platforma lor este să vă ajutăm cu acoperirea costurilor lor în furnizarea unui serviciu de amintire prin e-mail și a unui sistem de integrare de verificare pentru o comandă autentică a clienților comentarii - și astfel încât să avem un oficial independent revizuire platformă pe care o putem susține în urmărirea proprie a integrității imparțiale.

Suntem suficient de fericiți de propriul serviciu etic al TrustPilot și de munca pe care o depun pentru a păstra acea încredere independentă în ei revizuire integritatea platformei, considerăm că plata ne oferă cea mai bună șansă posibilă de reprezentare corectă pe o platformă pe care am evaluat-o, ca dezvoltatori noi înșine, și putem susține astfel încât să puteți avea încredere ca alegerea noastră unică de adevăr pentru client. părere evaluări.

Transparenţă

Cu toate acestea, dorim să fim transparenti în ceea ce privește explicarea plății noastre pentru acest serviciu, deoarece le considerăm cea mai bună dintre opțiunile comerciale disponibile - și nu am văzut încă o alternativă fără scop lucrativ finanțată suficient.

Construirea, întreținerea și găzduirea site-urilor web nu este ieftină în zilele noastre și de multe ori poate costa mai mult decât afacerea cu tipărit fizic sau clădiri - deci există costuri care trebuie acoperite pentru existența unui independent comentarii platformă - și aceasta este în prezent o zonă deservită în primul rând de întreprinderile cu scop lucrativ - atât cât este bazată atât de întreprinderile comerciale, cât și de serviciile non-comerciale - până când este disponibilă o alternativă publică deschisă, finanțată de toate entitățile comerciale și contribuabili, lucrăm cu cea mai bună dintre opțiunile disponibile.

Solicitând recenzii

Cu permisiunea dvs., vă trimitem prin e-mail mementouri după ce ați comandat să ne ajutăm să ne ajutăm cu rezultate pozitive comentarii atunci când sunteți mulțumit de experiența noastră de serviciu pentru clienți - sau de a ne contacta direct dacă a existat ceva pe care doriți să îl îmbunătățiți -, astfel că pentru serviciul personal de livrare prin e-mail și serviciul personal există un cost în serviciul lor premium comentarii curat și cu adevărat de ajutor - pentru care declarăm angajamentul nostru și respectul pentru nevoia dvs. pentru acea independență.

Recenzii de încredere

Există alte câteva platforme care oferă „gratuit” revizuire serviciile - cu toate acestea, toate sunt afaceri comerciale substanțiale, deci trebuie să aibă un model de venituri pentru furnizarea platformelor lor „independente” - care, de obicei, îți asigură atenția pentru căutarea lucrurilor online sau pentru a te distra - și pentru a servi apoi publicitate plătită alături acea informație sau divertisment.

Deci, le monitorizăm comentarii de asemenea, platformele și urmăresc să le răspundă și ele - dar s-ar putea să dureze puțin, deoarece oferim deja un independent oficial primar revizuire platformă pentru clienți verificați, care este exclusiv în activitatea de revizuire management și publicare - și nu are alte interese aparent conflictuale.

Platforme alternative de recenzii

Adițional comentarii platforme pe care le petrecem timp și bani monitorizând, pentru că mulți dintre voi le place să le folosească pentru bunele lor oferte de căutare și divertisment, sunt:

Cu toate acestea, în prezent, aceste platforme nu oferă sisteme de clienți verificați gratuit pe care le-am putea utiliza fără să extindem comunicațiile proprii către căsuța de e-mail, solicitând prea mult din timpul dvs. prețios și respectat în a vă pune informațiile personale asupra acelora - așa că vin cu un recomandare pentru prudența dvs. discreționară de a citi între rânduri - pentru că cine ar depune toate eforturile de a scrie toate acestea dacă nu ar exista un motiv bun și ar trebui să echilibreze informațiile pe care le putem găsi uneori în altă parte?

Recenzii false

Din păcate, un efect secundar al profilului ridicat acordat graficului de 5 stele, alături de rezultatele căutării pentru termeni precum „Swanson comentarii“, Swanson evaluări ”,„Swanson părere”Și alte variații au creat un stimulent financiar semnificativ pentru o industrie de atât de mulți revizuire site-uri web cu standarde etice variabile și servicii.

Servicii de încredere

În crearea unui brand pentru produsele și serviciile noastre - suntem în activitatea de a construi încredere atât cu clienții noștri existenți, cât și cu potențialii noștri clienți - deci orice lucru care afectează acea încredere sau încredere percepută ne afectează atât moral, cât și financiar - și, prin urmare, și resursele putem asigura securitatea oferindu-vă serviciile deosebite pe care vă așteptați în mod firesc de la încrederea în noi cu obiceiul dvs. câștigat din greu și investiția în timp în cercetarea noastră și pe piața în care lucrăm.

Protejându-ne reputația bună

Suntem afectați personal și reputațional de foarte vizibili comentarii site-urile web care se clasifică pentru termenii de căutare folosind numele mărcii noastre, datorită primei impresii pe care aceste site-uri pretind că îi pot ajuta pe clienții potențiali să se formeze într-o perioadă foarte scurtă de timp atunci când se uită mai ales doar la prima pagină de rezultate pentru acea căutare - ei bineînțeles. cunoașteți acest lucru și aveți un stimulent ridicat pentru a se clasifica foarte bine pentru termenii de căutare, inclusiv numele de marcă sau adresa site-ului nostru web și cuvântul „comentarii”Sau„părere”- dar și un stimulent pentru a atrage atenția numelui de marcă pentru care se clasifică pentru a vinde apoi servicii de abonament gestionate - indiferent dacă sunt o duplicare a costurilor și a comunicațiilor.

Clienți verificați

Când vedem acestea comentarii site-uri clasate pentru încrederea noastră Swanson numele de marcă îi contactăm pentru a le cere fie să dovedească faptul că tot clientul comentarii sunt autentice sau eliminați numele nostru de marcă înregistrat de pe site-ul lor web în cadrul drepturilor noastre civile destul de normale, atât pentru raportarea echitabilă cât și pentru echilibru de la toți editorii - și o așteptare rezonabilă ca toți editorii să aibă un mecanism fiabil pentru a demonstra că fiecare revizuire este un client autentic, iar ratingul rezultat este imparțial indiferent de marca care are un abonament plătit sau nu.

Reputația mărcii

Facem acest lucru pentru că legile defăimării și calomniei sunt acolo pentru a proteja oamenii și mărcile de daunele reputaționale care pot veni cu publicarea informațiilor neprobate sau incorecte - și pentru a fi corecți cu clienții care se bazează atât pe numele nostru de marcă - cât și pe reasigurarea pe care o oferă. ei cărora ne pasă cu adevărat atât de numele nostru, cât și de al lor anxietate-experiență de servicii pentru clienți gratuită, fără îngrijorare inutilă sau nefondată - există suficiente griji autentice în lume, fără ca oamenii să creeze altele noi, prin deturnarea legilor discursului liber pentru publicarea necuantificabilă. revizuire evaluări.

Bias de revizuire

Fals comentarii poate, de asemenea, să alimenteze un instinct uman foarte normal pentru prejudecăți de confirmare și să inflameze inutil pe oricine caută confirmarea opiniei sale, indiferent de importanța sa statistică în comparație cu numeroasele mii de pozitivi comentarii suntem foarte recunoscători și sperăm să vedeți și voi.

Poate exista un stimulent financiar pentru ca concurenții mai puțin onorabili sau ilegitimi să creeze sau să plătească negativ comentarii - și fără informațiile solicitate pentru a demonstra că tot clientul comentarii sunt autentice - nici nu avem cum să ne justificăm comentarii sau remedierea celor legitime care au fost ghidate către un neautorizat comentarii site-ul web.

Evitați site-urile web despre recenzii înșelătorie

Cel mai hotărât și cel mai puțin moral din reputația mărcii comentarii Site-urile de rachete de protecție pentru răscumpărare au, în general, răspunsuri bine conservate, scrise de proiectanții lor pentru a refuza cererile de preluare și vor face ca inacțiunea sau proclamarea lor să reprezinte discursul liber al clientului suficient de inutil pentru a spera să creeze un stimulent ridicat pentru a încerca să asigurați-vă managerii și brandurile de marketing mai puțin conștiente de costuri și apoi plătiți și pentru serviciile lor - adăugând în cele din urmă la costurile generale de a vă aduce produse și servicii excelente.

Este probabil ca majoritatea să se bazeze pe costul general mai mare al timpului și al banilor pentru acțiuni în justiție, în special cu întreprinderile mici - prin urmare, considerăm că ajută multe alte companii și oameni frustrați de aceste site-uri să fie conștienți de experiența noastră, de informații și de colectiv. creați o contrabalansare a informațiilor și a acțiunilor pentru a remedia orice denaturări nefolositoare ale pieței.

Cei mai răi de acolo, despre care nici măcar nu știm dacă dorim să facem nume sau să facem legătura, folosim și mai multe tactici care alimentează febra vor încerca să se clasifice pentru termeni precum „evita Swanson”Sau„Swanson înșelătorie ”sau căutări negative similare - și va pune apoi în mod convenabil ca un client în cauză să trimită un link către serviciul dvs. pentru clienți care vă întreabă dacă ar trebui să fie îngrijorați de acestea comentarii în speranța că personalul din prima linie va crea suficient zgomot în acest sens pentru a atrage atenția și apoi plata de la un manager de marketing sau relații publice neașteptate care ar putea simți că își fac treaba. Prin urmare, există acest articol pentru a ajuta la explicarea tuturor pentru binele tuturor majorității foarte bune dintre noi și dumneavoastră.

Sperăm că sunteți mai deștepți decât acest lucru - dar sunt suficiente companii pentru această rachetă de răscumpărare, pentru a continua să primească o remunerație suficientă pentru a continua să funcționeze - și este ceva pe care ne așteptăm ca motoarele de căutare să le demonteze - dar atât timp cât nu există nu există o penurie de oameni care plătesc pentru a-și recupera sau gestiona reputația, ei sunt încă acolo.

Recenzii neverificate solicitări de eliminare

În interesul transparenței noastre și al politicii publice clare și publice cu privire la acestea neautorizate comentarii site-uri web, următoarele au fost contactate și au refuzat să elimine numele de marcă de pe site-urile lor web, o listă pe care o vom actualiza din când în când, fie ele iau în serios cererile noastre politice în serios, fie apar noi:

Recenzii excelente ale clienților

Poate că acum puteți vedea cum totul nu este așa cum pare prima dată online - dar că depunem eforturi extraordinare pentru a echilibra această informație clară și transparentă și un efort sincer de a câștiga și de a avea grijă de încrederea dvs. în anii următori.

Cu ajutorul tău prin pozitiv comentarii, vom continua să avem și să folosim cu atenție angajarea pe care ne-o oferiți și resurse care ne urmăresc eficiența pentru a găsi în continuare și a face tot posibilul pentru dvs.

Lasarea unor recenzii pozitive frumoase chiar vă ajută

Dacă doriți să ajutați, vă rugăm să ne lăsați grozav comentarii oriunde simțiți, ne puteți ajuta și alți potențiali clienți să afle despre noi - cu sau fără a comanda dacă vă place doar website și al nostru misiune - existăm cu adevărat doar pentru a vă servi cu produsele și serviciile pe care le doriți cu adevărat - și pentru a vă ajuta să vă protejăm cu tehnologia, experiența și Declarație de misiune să vă păstrăm timpul și să vă oferim o valoare bună pentru credința voastră în noi.

În interesul susținerii unor afaceri bune, cu valori și etici bune, vă încurajăm deschis să publicăm din nou acest articol sau alte articole similare pe propriul site web comentarii politică și experiență, ca o modalitate mică de a echilibra informațiile publice necherificate și neadministrate, care pot fi create atât de ușor, dar dificil de eliminat, și vă ajută să explicați clienților dumneavoastră ceea ce muncim cu greu pentru a gestiona printre toate celelalte de care avem nevoie pentru a acorda prioritate pentru serviciu bun pe care îl oferim în fiecare zi.

Dacă există ceva pe care vrei să-l îmbunătățim - vă rugăm să ne anunțați - și când sunteți fericiți, vă rugăm să spuneți tuturor: https://www.trustpilot.com/review/swanson.co.ro

lasa un raspuns

Meniu principal

Preferințe

  • Valută
  • Limba
  • Țara de livrare
  • Preturi
    Afișați prețuri cu sau fără transport inclus pentru a vă ajuta să ne comparați cu orice alte site-uri web și piețe din lume. Citiți mai multe pe pagina noastră pagina de prețuri.
Meniu principal

Site-uri internaționale